23.2.07

Salaklar için Küresel Isınma Önerileri

  1. Yahoo'daki mail ve group hesaplarınızı kapatın. Böylece Yahoo'nun kısıtlı kaynaklarını israf etmemiş olursunuz ve Yahoo elektrik için daha az odun keser. Küremiz daha az ısınır.
  2. Herkes klavyesindeki Türkçe tuşları söküp plastik fabrikalarına göndersin, nasıl olsa kimse kullanmıyo. Orada geri dönüştürülüp don lastiği yapılır, böylece küre ısınırsa daha az pişik yapar.
  3. Evimizde bulunan kullanmadığımız fazla tuzları yollara serpelim, kar yağınca hemen erir. Eriyen kar küreyi soğutur, böylece küremiz daha az ısınır.
  4. Kışın soba yakmayın. Yanmayan soba küflenerek küf mantarı popülasyonunu artıracaktır. Bu mantarlardan elde edilecek mantar çorbası, acil durum çantası için idealdir. Ayrıca soba yanmadığı için küremiz ısınmamış olacaktır. Sağolacaksınızdır.
  5. Sıçarken bokunuza daha az bakın. Üzüm üzüme baka baka kararamayacaktır. Bu sayede kara üzümler azalacak, siyah renk azaldığı için güneş ışınları dünya tarafından daha az soğurulacaktır. Ve küre ısınmayacaktır.
  6. Üşüyün.
  7. Klima stoklayın. Küre ısındığında hem kendiniz kullanarak hem de başkalarına karaborsadan satarak fayda elde edersiniz.
  8. Daha az sevişin. Ateşli olmayın.
  9. Soğukkanlı olun. Göreceksiniz küre müre vız gelecek.
  10. Kendinizi fırına atarak sıcağa alışın. Ölüyorsanız tekrar deneyin. Zamanla siz de bir küresel ısınma savaşçısı olacaksınız. Bezmeyin, gönül verin.

Önerileriniz bizim için değerli! Lütfen engin bilgilerinizi paylaşın ve bizi arayın! Evet, siz!

---

salak -ğı isim
Giyinişinden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan kimse.
(Kaynak: Güncel Türkçe Sözlük, Türk Dil Kurumu)

Etiketler: , , , , , ,


Yorumlar falan: Yorum Gönder



<< Gersin geriye